Despre frumusete

Experiența zilnică definește frumusețea și frumosul nu doar ca ce ne place nouă, ci și ceea ce ne dorim să avem pentru noi, sau felul în care arătăm, ne simțim sau ne dorim să fim. Frumusețea nu este și nu are o valoare absolută, o (re)interpretăm de fiecare dată, o adaptăm, în funcție de propriile nevoi sau percepții asupra persoanei noastre, în funcție de accesul la tehnologiile curente, de expunerea media, și, cel mai important, printr-un filtru personal de neegalat.

Toate Informările, articolele și materialele noastre se bazează pe:
Dorința de a informa cu privire la opțiunile fiecărei persoane când vine vorba de intervenții din sfera dermatologică și de a păstra un dialog continuu cu cei interesați de acest domeniu;

Progresele esențiale din domeniul dermatologiei și al medicinei estetice minim invazive;
Informații și recomandări* medicale validate științific.

* Postările și recomandările de pe acest blog nu înlocuiesc actul medical și nici interacțiunea propriu-zisă cu un specialist. Deși sunt medic, interacțiunea online nu înlocuiește consultul medical și nu are acces la istoricul dumneavoastră personal și medical. De aceea, recomandarea noastră caldă, înaintea optării pentru oricare dintre tratamentele și intervențiile prezentate pe acest blog, este de a consulta un specialist de fiecare dată când situația o cere, și cu atât mai mult dacă vă știți suferind de o afecțiune medicală anterioară sau prezentă.