Să ne cunoaștem

 

Când lucrurile bune se nasc din pasiune

Cred că atunci când îți exerciți profesia cu pasiune, aceasta devine pasiune.

Această pasiune, pe care o ai doar atunci când faci exact ceea ce trebuie – începând de la primul contact cu pacientul, de-a lungul întregului tratament, și până la obținerea rezultatelor propuse, este cartea mea preferată de vizită.

Accesul la tehnologiile curente în domeniul dermatologiei estetice și medicale susține, în fiecare etapă a tratamentului, actul medical. De aceea, investim mereu în aparatură de ultimă generație care să ne susțină eforturile asumate în fața pacienților, fie că au scop medical sau estetic.

Echilibrul personal transformat în viziune profesională

A fi bine cu propria ta persoană este un proces continuu, un proces în care relația cu tine însuți este cea mai importantă. Felul în care ne simțim în raport cu noi înșine ne afectează toate rețelele personale, sociale sau profesionale, și, uneori, acesta necesită îmbunătățiri, intervenții sau pur și simplu un boost de energie.

Misiunea mea, medicală, profesională și personală, este să îmi ajut pacienții să găsească echilibrul în relația cu ei înșiși. De aceea, toate serviciile gândite și implementate de mine vor respecta cele mai înalte standarde de profesionalism, know know, dar și de empatie.

Acest site este cu și despre frumusețe, așa cum experiența mea profesională și interacțiunile cu nenumărații mei pacienți mi-au relevat-o, și va conține review-uri de produse și de aparate de ultimă generație, tehnici inovative în medicina dermatologică și estetică, articole și tutoriale.

Informările, articolele și toate materialele noastre se bazează pe:

  • Dorința de a informa cu privire la opțiunile fiecărei persoane când vine vorba de intervenții din sfera dermatologică și de a păstra un dialog continuu cu cei interesați de acest domeniu;
  • Progresele esențiale din domeniul dermatologiei și al medicinei estetice minim invazive;
  • Informații și recomandări* medicale validate științific.

* Postările și recomandările de pe acest blog nu înlocuiesc actul medical și nici interacțiunea propriu-zisă cu un specialist. Deși sunt medic, interacțiunea online nu înlocuiește consultul medical și nu are acces la istoricul dumneavoastră personal și medical. De aceea, recomandarea noastră caldă, înaintea optării pentru oricare dintre tratamentele și intervențiile prezentate pe acest blog,  este de a consulta un specialist de fiecare dată când situația o cere, și cu atât mai mult dacă vă știți suferind de o afecțiune medicală anterioară sau prezentă.

Experienta medicală

Andreea Boca – medic specialist, asistent universitar, doctor în științe medicale, cu pregătire națională și internațională în domeniul dermatologiei, dermatologiei estetice, chirurgiei dermatologice și venerologiei.

Andreea este membră a organizațiilor internaționale de profil EADV, ESDR, GRAPPA, ESLD, EAACI, SRD, dar și autoare a unor lucrări științifice pe diverse teme de cercetare dermatologică, publicate în jurnale internaționale.

Diplome – poze cu atestările si diplomele

Contact

Ramâneți mereu în contact cu Dr. Andreea fie pe www.drandreea.ro, fie pe paginile de Facebook și Instagram.

(review-uri de produse și de aparate de ultimă generație, tehnici inovative în medicina dermatologică și estetică, articole și tutoriale)